Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny, kremowy serniczek, który zawsze się udaje i nie opada.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8427
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 514
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8427
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 514
Składniki
Składniki na ciasto wymieszać w misce i zagnieść. Foremkę o średnicy 28 cm wyłożyc papierem. Ciasto rozwałkować, wyłożyć foremkę i uformować mały brzeżek.
Składniki na masę serową wymieszać( uwaga: masa jest bardzo płynna). Wylać na ciasto. Piec w nagrzanym piekarniku dobrą godzinę.