Newsroom

Przepisy

07:58

Desery

Żytnie ciastka owsiane z suszoną śliwką

08:01

Przekąski

Jajka w majonezie.

08:12

Przekąski

Marynowane śledzie w galarecie.

09:02

Desery

Czekoladowy wąż

11:07

Desery

Sernik czarno-biały

11:11

Desery

Beza szwajcarska do dekoracji tortów

12:21

Desery

Babka świąteczna z ajerkoniakiem

12:35

Dania główne

Roladki wieprzowe dla dzieci

13:02

Desery

Błyskawiczne pączki na serku homogenizowanym-puszyste i pyszne

15:01

Sałatki

Sałatka z bulgur i awokado.

15:29

Desery

Róże z ciasta francuskiego

15:37

Przekąski

Paprykarz warzywny

15:47

Śniadania

Wegańskie tosty francuskie

16:45

Dania główne

Spaghetti z sosem paprykowo-pomidorowym

16:58

Dania główne

Kotlet z ciecierzycy i batata

17:10

Desery

Ciasto (chlebek) bananowy

17:13

Zupy

Wegańska zupa fasolowa

18:15

Przekąski

Pstrąg w galarecie

18:22

Desery

Babeczki keksowe

18:27

Desery

Babka adwokatowa / ajerkoniakowa

18:28

Przetwory

Dynia kiszona

18:33

Przekąski

Śledzik na grzance

19:01

Dania główne

Gulasz z łopatki wieprzowej

19:24

Śniadania

Pizza "kwiat"

19:26

Dania główne

Roladki drobiowe

20:07

Desery

Makowiec na cieście drożdżowym

20:20

Desery

Błyskawiczny sernik

21:12

Napoje

Imbirówka

21:12

Sałatki

Surówka z białej rzodkwi,gruszki,cykorii i żurawiny.

21:21

Domowe porady

Proste sposoby na uratowanie przesolonej potrawy

21:21

Przekąski

Śledzie w oleju z cebulką

21:24

Napoje

kawa brazylijska

21:24

Śniadania

Szybka zapiekanka z wędlin i sera żółtego.

21:31

Desery

korzenne ciastka jaglane