Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybko,treściwie i smacznie. Serdecznie polecam:)
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1584
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 955
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1584
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 955
Składniki
Zapiekanki powstały z produktów jakie były w lodówce,trochę boczku,trochę kiełbas,papryki i cebuli. Wędlinę można przygotować wcześniej. Cebulę pokroić w piórka ,paprykę w kostkę i podsmażyć. Dodać pokrojone wędliny i podsmażać około 30min. Bagietki przekroić wzdłuż,na każdą z połówek grubo nałożyć podsmażonej wędliny,na wierzchu ułożyć plastry sera żółtego. Dać do nagrzanego piekarnika do 180st.włączyć termoobieg i zrumienić. Po upieczeniu można polać ketchupem.
Smacznego życzę!