Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Są delikatne, zdrowe i smaczne.
Przygotowanie karmelu:
Cukier rozpuścić w rondelku, dodać 1 łyżeczkę masła, chwilę podgrzać i polać przygotowane roladki.
Przygotowanie:
Kotlety dokładnie opłukać, osuszyć, natrzeć solą do smaku i rozbić tłuczkiem. Gruszkę obrać, pokroić w słupki. Następnie na rozbitym filecie ułożyć gruszkę, morele, skropić olejem i spiąć wykałaczkami. Ułożyć w naczyniu żaroodpornym, lekko podlać wodą, przykryć folią aluminiową. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni i piec około 50 minut. Pod koniec pieczenia zdjąć folię i zrumienić roladki. Podawać do obiadu polane karmelem z cukru trzcinowego.
Pyszna sałata w śmietanowym sosie. Doskonała do obiadu do ziemniaczków i mięs...
Odsłon: 48577
Spaghetti bolognese w tej wersji to ulubione danie z makaronem mojej Julci....
Odsłon: 9933
Szybka w przygotowaniu , smaczna i kolorowa sałatka warzywno owocowa . Idealn...
Odsłon: 24
Bardzo smaczna sałatka brokułowa która króluje na naszym stole od bardzo dawn...
Odsłon: 279
Groszek w sosie winnym to jest jedno z ulubionych dań mojego syna, ale jeśli...
Odsłon: 120
Mocno czekoladowe muffiny, które zrobić bez użycia miksera !
Odsłon: 230
Szybka w przygotowaniu , smaczna i kolorowa sałatka warzywno owocowa . Idealn...
Odsłon: 24
Bardzo smaczna sałatka brokułowa która króluje na naszym stole od bardzo dawn...
Odsłon: 279
Groszek w sosie winnym to jest jedno z ulubionych dań mojego syna, ale jeśli...
Odsłon: 120
Mocno czekoladowe muffiny, które zrobić bez użycia miksera !
Odsłon: 230
Składniki
Przygotowanie karmelu: Cukier rozpuścić w rondelku, dodać 1 łyżeczkę masła, chwilę podgrzać i polać przygotowane roladki. Przygotowanie: Kotlety dokładnie opłukać, osuszyć, natrzeć solą do smaku i rozbić tłuczkiem. Gruszkę obrać, pokroić w słupki. Następnie na rozbitym filecie ułożyć gruszkę, morele, skropić olejem i spiąć wykałaczkami. Ułożyć w naczyniu żaroodpornym, lekko podlać wodą, przykryć folią aluminiową. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni i piec około 50 minut. Pod koniec pieczenia zdjąć folię i zrumienić roladki. Podawać do obiadu polane karmelem z cukru trzcinowego.
Przepisy Dania główne
Dania główne
Sałatka z bobem
Dania główne
Pierogi na słodko z twarogiem i żółtkami
Dania główne
Groszek w sosie winnym
Dania główne
Polędwiczki wieprzowe w sosie pieczarkowym
Sałatka z bobem
naprawdę smakuje wybornie, jest pyszna.
Odsłon: 26
Pierogi na słodko z twarogiem i żółtkami
Jakie są wasze ulubione pierogi ? moje najulubieńsze to ruskie oraz z płuckam...
Odsłon: 269