Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka świetnie nadaję się na imprezę. Sprawdzi się również jako pełnowartościowy dodatek do obiadu, czy samodzielny posiłek np. jako lekka kolacja.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1286
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 774
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1407
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1286
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 774
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1407
Składniki
Kaszę gotujemy według wskazań na opakowaniu, w wodzie z dodatkiem łyżki oliwy.
Awokado obieramy, kroimy w kostkę, doprawiamy solą, czosnkiem i sokiem z limonki. Odstawiamy na ok 10 minut.
Marchewkę obieramy i za pomocą np. obieraczki ścieramy na długie wióry.
Pomidorki kroimy na ćwiartki. Bazylię siekamy i dodajemy do pomidorów.
Ugotowaną i przestudzoną kaszę mieszamy z łyżką oliwy i olejem lnianym.
Wszystkie składniki mieszamy razem i doprawiamy solą i ziołami.