Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wystarczy kilka składników, aby stworzyć idealną sałatkę z tuńczykiem na śniadanie czy też kolację. To też wyjątkowe danie, którym możesz zaskoczyć swoich gości w trakcie uroczystości. Dobrze smakuje z pieczywem pszennym i żytnim, ale nie tylko.
Cukinia to niezwykle uniwersale warzywo, które posiada szerokie zastosowanie...
Odsłon: 37702
Ten boloński kociołek to miska pełna pysznej wołowiny, delikatnego makaronu i...
Odsłon: 10121
Polecam pyszne , szybkie danie. Połączenie ryżu z warzywami do tego podsmażon...
Odsłon: 982
Cukinia to niezwykle uniwersale warzywo, które posiada szerokie zastosowanie...
Odsłon: 37702
Ten boloński kociołek to miska pełna pysznej wołowiny, delikatnego makaronu i...
Odsłon: 10121
Polecam pyszne , szybkie danie. Połączenie ryżu z warzywami do tego podsmażon...
Odsłon: 982
Składniki
Jajka ugotuj na twardo. Ostudź i obierz. Pokrój je w drobną kostkę i przełóż do miski. Zawartość puszek wyłóż na deskę, jeśli jest konieczność to pokrój drobniej tuńczyka. Dodaj do jajek. Odsącz kukurydzę i dołóż ją do pozostałych składników. Cebulę czerwoną obierz i posiekaj drobno. Dodaj do miski. Ogórki kiszone delikatnie odciśnij z soku. Pokrój w kostkę. Dodaj do pozostałych składników. Całość dopraw majonezem i musztardą. Posiekaj i dodaj też świeży szczypiorek. Posól i popieprz całość. Dokładnie wymieszaj. Możesz podawać natychmiast, ale sałatka będzie lepsza, jeśli wstawisz ją do lodówki na 30 minut.
Przepisy Sałatki
Sałatki
Caprese z bakłażanem
Sałatki
Najsmaczniejsza surówka z kapusty pekińskiej
Sałatki
Owocowa sałatka z szynką i awokado
Sałatki
Sałatka Sheraton
Caprese z bakłażanem
Wygląda przepysznie a smakuje jeszcze lepiej Kolorowa i zdrowa wersja caprese
Odsłon: 27
Najsmaczniejsza surówka z kapusty pekińskiej
Surówka to bardzo pożądany dodatek do obiadu. Wzbogaca główne danie o mnóstwo...
Odsłon: 42531