Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
nie może ich zabraknąć na wigilijnym stole
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2158
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 9313
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2158
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 9313
Składniki
Śledzie moczymy w wodzie ok. 6 godzin, co 2 godziny wymieniam wodę. Następnie osuszam ręcznikiem, kroję na mniejsze kawałki. Cebulę obieram, kroję w piórka. Do słoika wkładam naprzemian śledzia i cebulę, dodaję przyprawy, zalewam olejem. Najlepsze na drugi dzień.