Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealna przystawka na różne okazje.
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3521
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 539
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1062
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 131
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3521
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 539
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1062
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 131
Składniki
Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy ze skorupek. Dno półmiska wykładamy kawałkami liści sałaty. Układamy połówki jajek. Na jajka nakładamy po kleksie majonezu, dekorujemy natką pietruszki i bazylią.
Smacznego!!!