Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Roladki z fileta z kurczaka nadziewane serem i grzybami zapiekane, proste i smaczne danie,
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 145
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 20748
Do świąt Bożego Narodzenia coraz bliżej. Dlatego, jeśli planujesz upiec pyszn...
Odsłon: 28289
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1086
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4419
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 145
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 20748
Do świąt Bożego Narodzenia coraz bliżej. Dlatego, jeśli planujesz upiec pyszn...
Odsłon: 28289
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1086
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4419
Składniki
Mięso pokroić na 4 porcje i rozbić tłuczkiem (przez folię) na cienkie plastry. Posypać solą, pieprzem i ziołami. Cebulę drobno posiekać, zeszklić na oleju, dodać drobno pokrojone grzyby i smażyć często mieszając aż sok odparuje i grzyby będą lekko przysmażone, dodać sól i pieprz do smaku. Na każdym kawałku mięsa położyć plaster sera,usmażone grzyby i zwinąć roladkę. Ułożyć roladki w naczyniu żaroodpornym i wstawić do piekarnika, piec 20 minut w 180 stopniach C. Podawać z ziemniakami lub frytkami i surówką.