Do góry

Sałatki Przepis na:

Surówka z białej rzodkwi,gruszki,cykorii i żurawiny.

Surówka z białej rzodkwi,gruszki,cykorii i żurawiny.

Autor:

Przepisów i artykułów: 860 Ocena: 17186

Dodano:

Odsłon: 992

Pyszna,lekkotrawna i dietetyczna,serdecznie polecam:)

Składniki

  • rzodkiew biała 1/2
  • cykoria 1szt
  • gruszka 1
  • żurawina suszona garść
  • sok z cytryny 2 łyżki
1-2 os. 15 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Surówka z białej rzodkwi,gruszki,cykorii i żurawiny.

Przygotowanie

  1. Rzodkiew obrać i zetrzeć na grubych oczkach tarła.Z cykorii wyciąć głąb i pokroić w paski.
    Gruszkę również zetrzeć na grubych oczkach tarła.
    Dodać garść żurawiny,sok z cytryny, wymieszać i można zajadać.



    Smacznego życzę!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (8)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń