Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pączusie są bardzo smaczne, pulchniutkie i ekspresowe w wykonaniu. Po usmażeniu można je nadziać dowolnym dżemem, np za pomocą szprycy,lub po prostu posypać cukrem pudrem,polać czekoladą, lub lukrem i zajadać do kawki :-)
Pyszne, proste w przygotowaniu rogaliki z kemem czekoladowym Nutella. Rogalik...
Odsłon: 738
Przepis dnia
Pyszniutkie skrzydełka warte wypróbowania na święta lub niedzielny obiad. Pro...
Odsłon: 554
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 145
Dorsz pieczony to szybki i prosty przepis na rybne danie, które sprawdzi się...
Odsłon: 2483
Nie przepadasz za łagodnymi śledziami w śmietanie czy oleju? Jeśli wolisz dan...
Odsłon: 5505
Pyszne, proste w przygotowaniu rogaliki z kemem czekoladowym Nutella. Rogalik...
Odsłon: 738
Przepis dnia
Pyszniutkie skrzydełka warte wypróbowania na święta lub niedzielny obiad. Pro...
Odsłon: 554
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 145
Dorsz pieczony to szybki i prosty przepis na rybne danie, które sprawdzi się...
Odsłon: 2483
Nie przepadasz za łagodnymi śledziami w śmietanie czy oleju? Jeśli wolisz dan...
Odsłon: 5505
Składniki
Serek wraz z jajkami mieszamy trzepaczką, dodajemy resztę składników i dokładnie mieszamy np. widelcem,nie ma potrzeby używania robota.
Olej wlewamy do garnka, rozgrzewamy i łyżką nakładamy ciasto, pączusie pięknie się uformują.
Smażymy na małym ogniu na złoty kolor, ważne by paczki smażyć odpowiedni czas, tak by nie były w środku surowe. Pączusie dajemy na ręcznik papierowy,by odsączyć olej,i posypujemy cukrem pudrem.
GOTOWE :-)