Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wersja która przypadła bardziej do gustu mojego podniebienia.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 149
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 207
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1287
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 512
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 149
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 207
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1287
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 512
Składniki
Truskawki myjemy i oczyszczamy. Odkładamy ok. 5-7 szt. Resztę truskawek wrzucamy do wysokiego naczynia zalewamy 100ml mleka i miksujemy na gładką konsystencję. Wkładamy do lodówki.
Resztę truskawek kroimy na 4, przekładamy do szklanki i zalewamy koktajlem. Na wierzch kładziemy łyżkę śmietany, posypujemy brązowym cukrem i polewamy niewielką ilością syropu. SMACZNEGO:)