Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowy budyń z kaszy jaglanej to idealne rozwiązanie na zdrowy deser. Z ulubionymi owocami z pewnością posmakuję również dzieciom
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 119342
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8961
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3222
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 119342
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8961
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3222
Składniki
Kaszę jaglaną gotujemy i studzimy.
Do ostudzonej kaszy dodajemy odżywkę białkową/twaróg chudy, dosładzamy wedle uznania i blendujemy na mus. (ja dałam odrobinę więcej wody, aby rozpuścić białko i wolę rzadszą konsystencję budyniu)
Podajemy do miseczki, na wierzch posypujemy wiórkami kokosowymi i układamy owoce.