Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowy budyń z kaszy jaglanej to idealne rozwiązanie na zdrowy deser. Z ulubionymi owocami z pewnością posmakuję również dzieciom
Placki z surowych tartych ziemniaków oraz cebuli. Kiedyś częsty gość w naszyc...
Odsłon: 90
Sałatka z pieczonym brokułem i innymi warzywami to świetna propozycja dla osó...
Odsłon: 2150
Fasola po grecku, czyli gigantes plaki, to rodzaj zapiekanki warzywnej. Trady...
Odsłon: 989
Placki z surowych tartych ziemniaków oraz cebuli. Kiedyś częsty gość w naszyc...
Odsłon: 90
Sałatka z pieczonym brokułem i innymi warzywami to świetna propozycja dla osó...
Odsłon: 2150
Fasola po grecku, czyli gigantes plaki, to rodzaj zapiekanki warzywnej. Trady...
Odsłon: 989
Składniki
Kaszę jaglaną gotujemy i studzimy.
Do ostudzonej kaszy dodajemy odżywkę białkową/twaróg chudy, dosładzamy wedle uznania i blendujemy na mus. (ja dałam odrobinę więcej wody, aby rozpuścić białko i wolę rzadszą konsystencję budyniu)
Podajemy do miseczki, na wierzch posypujemy wiórkami kokosowymi i układamy owoce.