Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowy budyń z kaszy jaglanej to idealne rozwiązanie na zdrowy deser. Z ulubionymi owocami z pewnością posmakuję również dzieciom
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10816
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6209
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5378
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13130
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4869
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10816
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6209
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5378
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13130
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4869
Składniki
Kaszę jaglaną gotujemy i studzimy.
Do ostudzonej kaszy dodajemy odżywkę białkową/twaróg chudy, dosładzamy wedle uznania i blendujemy na mus. (ja dałam odrobinę więcej wody, aby rozpuścić białko i wolę rzadszą konsystencję budyniu)
Podajemy do miseczki, na wierzch posypujemy wiórkami kokosowymi i układamy owoce.