Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niebywałe, ale prawdziwa chałwa z marchewki.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12484
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1407
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13461
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5683
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12484
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1407
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13461
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5683
Składniki
Wykonanie: Marchewkę obrać, zetrzeć na tarce o małych oczkach i smażyć na maśle przez 5 minut. Następnie wlać mleko z wodą i gotować przez 15 minut. Wsypać cukier, migdały, wymieszać i gdy masa zacznie odstawać od ścianek naczynia zdjąć z ognia. Przełożyć do natłuszczone miseczki masłem, dobrze schłodzić i możemy podawać.