Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niebywałe, ale prawdziwa chałwa z marchewki.
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17647
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1775
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15288
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 5237
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 9028
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17647
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1775
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15288
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 5237
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 9028
Składniki
Wykonanie: Marchewkę obrać, zetrzeć na tarce o małych oczkach i smażyć na maśle przez 5 minut. Następnie wlać mleko z wodą i gotować przez 15 minut. Wsypać cukier, migdały, wymieszać i gdy masa zacznie odstawać od ścianek naczynia zdjąć z ognia. Przełożyć do natłuszczone miseczki masłem, dobrze schłodzić i możemy podawać.