Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taka choinka fajnie zaprezentuje się na świątecznym stole.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2287
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4375
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1299
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 276
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2287
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4375
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1299
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 276
Składniki
Jeden blat ciasta wykładamy na papier do pieczenia i smarujemy masą krówkową. Następnie przykrywamy drugą częścią i lekko dociskamy. Z przygotowanego ciasta wycinamy choinkę, boki nacinamy na około 1 cm i skręcamy. Z pozostałości ciasta robimy foremkami kształty. Ja zrobiłam gwiazdki i ułożyłam kilka na choince. Przygotowaną choinkę pieczemy 30 minut w 175 stopniach na złoty ładny kolor. Ozdabiamy według własnego uznania. Ja polałam rozpuszczoną białą czekoladą i posypałam kolorowymi drażetkami. Smacznego