Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybko, łatwo i smacznie! w sam raz do popołudniowej herbatki!
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1577
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231993
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5074
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1577
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231993
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5074
Składniki
Mąkę przesiać. Dodać do niej pokrojoną na drobne kostki margarynę oraz cukier waniliowy i zwykły. Wbić jajko. Zagnieść, podobnie jak ciasto kruche. Wstawić do lodówki na godzinę.
Rozwałkować ciasto na cienki placek . Wykrawać foremkami ulubione kształty.
Wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 ○ , piec do uzyskania złotego koloru w zależności od grubości ciastek ok 15-20 minut. Posypać cukrem pudrem lub dowolnie udekorować. smacznego :)