Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasteczka Migdałowe- nie uwierzysz jak szybko się je robi, a jeszcze szybciej się je zjada. Najlepiej przygotować większą porcję ciasteczek.
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 445
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 5575
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 445
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 5575
Składniki
Nagrzej piekarnik do 180stopni C. Przygotuj blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia. W garnku zacznij roztapiać masło, cukier i szczyptę soli. Wszystko dobrze wymieszaj, i jeszcze chwilę podgrzewaj. Dodaj mąkę i płatki migdałowe. Wymieszaj. Zdejmij z ognia i nakładaj łyżką na blaszkę. Powinno wyjść około 6 dużych ciasteczek. Piecz około 10- 15min, w zależności od stopnia upieczenia. Po upieczeniu odstaw, aby wystygły. ENJOY THE FOOD