Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3995
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 415669
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2654
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3995
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 415669
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2654
Składniki
Wszystkie bakalie wymieszać z miodem i olejem kokosowym nie dodawać cukru, ciastka są wystarczająco słodkie. Następnie sok z marchwi wydusić za pomocą sokowirówki i zalać wszystkie bakalie dodać pozostały tzn. śrut z marchwi. Uformować płaskie okrągłe ciasteczka i wstawić do piekarnika piec za zarumienienia u mnie w temp.180 stopni góra dół, 40 min. Smacznego