Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7475
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2417
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7475
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2417
Składniki
Wszystkie bakalie wymieszać z miodem i olejem kokosowym nie dodawać cukru, ciastka są wystarczająco słodkie. Następnie sok z marchwi wydusić za pomocą sokowirówki i zalać wszystkie bakalie dodać pozostały tzn. śrut z marchwi. Uformować płaskie okrągłe ciasteczka i wstawić do piekarnika piec za zarumienienia u mnie w temp.180 stopni góra dół, 40 min. Smacznego