Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasteczka zawierają zdrowe tłuszcze (awokado, siemię lniane) a także są źródłem błonnika. Nie zawierają cukru, dosłodzone są bananem i ksylitolem. Koniecznie spróbuj!
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424777
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10634
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336927
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4724
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424777
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10634
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336927
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4724
Składniki
Blendujemy awokado, banana i kakao. Płatki owsiane i siemię lniane mielimy w młynku. W misce mieszamy zblendowaną masę, mielone płatki i siemię, mąki, słodzik i jajko (możemy dodać odrobinę proszku do pieczenia, ale nie jest to konieczne). Formujemy ciasteczka i wykładamy na blaszkę z papierem do pieczenia. Pieczemy w 200st. ok. 15 minut. Studzimy. Dowolnie dekorujemy – u mnie polewa czekoladowa i żurawina. Smacznego :)
* Szybka polewa czekoladowa (kakao + mleko + masło + miód) podgrzewamy w rondelku. Polewamy ciasteczka, dekorujemy żurawiną.