Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szpryca kupiona bardzo dawno temu, czekała na swój udział w moich wypiekach i się doczekała. Ciastka są pyszne i bardzo szybko znikają z talerza, więc możecie robić z podwójnej porcji.
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5328
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8599
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17503
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 628
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5328
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8599
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17503
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 628
Składniki
Wszystkie składniki umieścić na stolnicy, po czym zagnieść ciasto. Schłodzić w lodówce przez godzinę. Specjalną maszynką wyciskać ciastka na papier do pieczenia. Na każde nałożyć kawałek marmolady. Piec przez ok. 15 minut w temperaturze 160 stopni.