Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasteczka są pyszne i kruche, a do tego zdrowe i pełne błonnika. Długo zachowują świeżość. To idealna przekąska w pracy lub w szkole.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25842
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 2912
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1371
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25842
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 2912
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1371
Składniki
Wykonanie: Margarynę rozpuścić z cukrem , przestudzić, wbić jajka i dokładnie wymieszać. Następnie dodawać stopniowo pozostałe składniki, ciągle mieszają łyżką (możemy również dodać suszone owoce). Formować ręką kulki (wielkość dowolna) spłaszczyć i układać na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia. Piec w piekarniku nagrzanym do 180-200 stopni przez 20 minut. Ciasteczka są smaczne i super dietetyczne.