Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Można przekładać masami. Bardzo łatwe w wykonaniu i pyszne.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34169
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1381
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113608
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34169
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1381
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113608
Składniki
Zarobić ciasto, włożyć do lodówki na 1 godzinę. Wałkować na stolnicy. Wykrawać kółka literatką i maczać w roztrzepanym białku. Po wierzchu posypać cukrem kryształem. Piec w nagrzanym piekarniku w 180 stopniach przez około 15 minut.