Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Można przekładać masami. Bardzo łatwe w wykonaniu i pyszne.
        
        
        
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35732
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1215
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1759
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6033
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35732
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1215
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1759
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6033
        
        
                Składniki
Zarobić ciasto, włożyć do lodówki na 1 godzinę. Wałkować na stolnicy. Wykrawać kółka literatką i maczać w roztrzepanym białku. Po wierzchu posypać cukrem kryształem. Piec w nagrzanym piekarniku w 180 stopniach przez około 15 minut.