Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciastka o smaku orzechów laskowych każdemu posmakują! Dobre na szkolną przekąskę! Proste, smaczne i te orzeszki!!!
Dzisiaj przedstawiam super szybkie pączki serowe, ale raczej są to pączuszki...
Odsłon: 804
Upalne lato to czas, gdy chętniej sięgamy nie tylko po orzeźwiające napoje, a...
Odsłon: 1099
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 139
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 174
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 109
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1042
Dzisiaj przedstawiam super szybkie pączki serowe, ale raczej są to pączuszki...
Odsłon: 804
Upalne lato to czas, gdy chętniej sięgamy nie tylko po orzeźwiające napoje, a...
Odsłon: 1099
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 139
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 174
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 109
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1042
Składniki
Z mąki pszennej, margaryny, żółtek, cukru, cukru waniliowego, orzechów laskowych, słonecznika, śmietany i cynamonu robimy ciasto. Zawijamy w folię aluminiową i wkładamy na 30 minut do lodówki. Rozwałkowujemy i wykrawamy ciasteczka. Układamy na blaszce wyłożonej pergaminem i pieczemy w 180 stopniach do 20 minut.