Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto bez pieczenia,pyszne i delikatne jak puch,przepis mojego syna,polecam serdecznie:)
Smak tego dania bardzo dobrze pasuje do różnych dodatków typu ryż, kasza lub...
Odsłon: 387
Połączenie ryżu, mięsa i kapusty znają i kochają chyba wszyscy. Poniżej przep...
Odsłon: 293
Jak już pewnie wiecie uwielbiam czekoladę, dlatego dzisiaj zapraszam na przep...
Odsłon: 537
Często dań z podrobów nie zalicza się do wyszukanych potraw i bagatelizuje si...
Odsłon: 3501
Smak tego dania bardzo dobrze pasuje do różnych dodatków typu ryż, kasza lub...
Odsłon: 387
Połączenie ryżu, mięsa i kapusty znają i kochają chyba wszyscy. Poniżej przep...
Odsłon: 293
Jak już pewnie wiecie uwielbiam czekoladę, dlatego dzisiaj zapraszam na przep...
Odsłon: 537
Często dań z podrobów nie zalicza się do wyszukanych potraw i bagatelizuje si...
Odsłon: 3501
Składniki
Upiec biszkopt czekoladowy. Wystudzić. Zrobić czekoladowy krem. Kakao roztrzepać w zimnym mleku , zagotować ,wystudzić. Masło utrzeć dodać po łyżce masy kakaowej i miksować. Dodać cukier puder ,zmiksować. Na krem czekoladowy ułożyć połówki brzoskwiń. Zrobić krem brzoskwiiowy.
Śnieżkę ubić na sztywno ,dodać serek homo ,plus 2 galaretki rozpuszcone w 200ml wrzątku.Zostawić do lekkiego stężenia i wylać na warstwę czekoladowa. Posypać kakao,czekoladą czym uważacie . Smacznego!
Przepisy Desery
Desery
Biszkopt z 4 jaj
Desery
Domowa chałwa
Desery
Ciasto Ferrero Rocher
Desery
Truskawki z bitą śmietaną
Biszkopt z 4 jaj
Przepis na klasyczny, jasny biszkopt z 4 jaj.
Odsłon: 129
Domowa chałwa
Domowa chałwa to jeden z najsmaczniejszych deserów wywodzących się z Iranu i...
Odsłon: 2406