Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste i pyszne ciasto, pachnące cynamonem. Robi się je bardzo szybko. Wystarczy włożyć do miski, wszystkie składniki i zmiksować.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14206
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1645
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16216
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6528
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14206
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1645
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16216
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6528
Składniki
Jabłka obrać i pokroić w półplasterki. Odłożyć na bok. Do miski włożyć po kolei wszystkie składniki na ciasto i zmiksować. Tortownicę wysmarować margaryną i posypać bułką tartą. Przełożyć na nią ciasto. Na wierzchu poukładać wcześniej przygotowane jabłka. Tak przygotowane ciasto wstawić do piekarnika, nagrzanego do temperatury 180 stopni i piec 40-45 minut. Po wystudzeniu posypać cukrem pudrem.