Desery Przepis na:
Przepisów i artykułów: 192 Ocena: 2056
Dodano: 18.11.2020
Odsłon: 422
> 6 os. | 15 min | łatwe | tanie |
Jabłka obrać i pokroić w półplasterki. Odłożyć na bok.
Do miski włożyć po kolei wszystkie składniki na ciasto i zmiksować. Tortownicę wysmarować margaryną i posypać bułką tartą. Przełożyć na nią ciasto.
Na wierzchu poukładać wcześniej przygotowane jabłka.
Tak przygotowane ciasto wstawić do piekarnika, nagrzanego do temperatury
180 stopni i piec 40-45 minut.
Po wystudzeniu posypać cukrem pudrem.
Na skróty
Komentarze do przepisu (1)

SprytnaChochla 18 listopada 2020Zgłoś do usunięcia
Łatwe, szybkie i pyszne - takie lubię :)0 Kto głosował? | Odpowiedz