Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste i pyszne ciasto, pachnące cynamonem. Robi się je bardzo szybko. Wystarczy włożyć do miski, wszystkie składniki i zmiksować.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 86
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 149
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 86
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 149
Składniki
Jabłka obrać i pokroić w półplasterki. Odłożyć na bok. Do miski włożyć po kolei wszystkie składniki na ciasto i zmiksować. Tortownicę wysmarować margaryną i posypać bułką tartą. Przełożyć na nią ciasto. Na wierzchu poukładać wcześniej przygotowane jabłka. Tak przygotowane ciasto wstawić do piekarnika, nagrzanego do temperatury 180 stopni i piec 40-45 minut. Po wystudzeniu posypać cukrem pudrem.