Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto czekoladowe to propozycja na deser, która sprawdzi się przy każdej okazji! W parę chwil można wyczarować przepyszne ciasto, zachwycające swoim mocno czekoladowym smakiem i delikatną fakturą. Jeśli do tej pory nie zdecydowaliście się na domowe wypieki, spróbujcie zacząć od naszego przepisu na ciasto czekoladowe - zdziwicie się, jakie to proste!
Fantastyczna rybka, przy której pracy jest niewiele, a efekt smakowy jest bar...
Odsłon: 97
Pieczone ziemniaczki z rozmarynem i czosnkiem to absolutny rarytas, a zarazem...
Odsłon: 84
Fantastyczna rybka, przy której pracy jest niewiele, a efekt smakowy jest bar...
Odsłon: 97
Pieczone ziemniaczki z rozmarynem i czosnkiem to absolutny rarytas, a zarazem...
Odsłon: 84
Składniki
Wszystkie składniki, oprócz cukru pudru, umieścić w misie miksera, zmiksować do połączenia się składników.
Ciasto wylać do tortownicy wyłożonej papierem do pieczenia, piec w 165 stopniach do suchego patyczka około 50-55 minut.
Ostudzić, posypać cukrem pudrem.