Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzone ciasto można pod kruszonkę dać każdy owoc ,przepis mam od koleżanki Honoraty Orłowskiej
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 217
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 49
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3306
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 217
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 49
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3306
Składniki
wykonanie :Do miski dodać po kolei jak w opisie, odstawić bez mieszania na trzy godziny lub dłużej. Następnie po tym czasie miksujemy do połączenia się składników. Wylać ciasto na blachę wyłożoną papierem do pieczenia, posypać kruszonką, odstawić do wyrośnięcia. Piec mniej więcej godzinę w 190 stopniach. Można pod kruszonkę dać dowolne owoce(u mnie chcieli bez niczego).