Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto śmietankowo- galaretkowe z dodatkiem makaronu czekoladowego na biszkoptach posypane białą czekoladą. Polecam przepis.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113049
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 428
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 772
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 576
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113049
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 428
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 772
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 576
Składniki
Galaretki przygotowujemy wg wskazówek na opakowaniu. Studzimy aż stężeją. Makaron gotujemy al dente i studzimy. Śmietanę ubijamy na sztywno.Dodajemy jogurt naturalny. Żelatynę rozpuszczamy. Masę łączymy z galaretkami i żelatyną. Następnie dodajemy makaron i mieszamy. Biszkopty układamy na dużą blaszkę. Wlewamy masę. Czekoladę trzemy na tarce o dużych oczkach. Posypujemy na wierzch ciasta. Wkładamy do lodówki na minimum 2 godziny. Smacznego ;)