Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i łatwe ciasto!
Gulasz z żołądków indyczych to moja propozycja na smaczny i sycący obiad, gul...
Odsłon: 1019
Smaczny kotlet vege z soczewicy z kaszą kuskus i bukietem warzyw to propozyc...
Odsłon: 70
Masz niespodziewanych gości, masz mało czasu na przygotowanie, mam dla Ciebie...
Odsłon: 414
Clafoutis to klasyczna potrawa kuchni francuskiej, przygotowuje się ją z owoc...
Odsłon: 721
Pyszna i błyskawiczna w wykonaniu pasta kanapkowa.
Odsłon: 2961
Gulasz z żołądków indyczych to moja propozycja na smaczny i sycący obiad, gul...
Odsłon: 1019
Smaczny kotlet vege z soczewicy z kaszą kuskus i bukietem warzyw to propozyc...
Odsłon: 70
Masz niespodziewanych gości, masz mało czasu na przygotowanie, mam dla Ciebie...
Odsłon: 414
Clafoutis to klasyczna potrawa kuchni francuskiej, przygotowuje się ją z owoc...
Odsłon: 721
Pyszna i błyskawiczna w wykonaniu pasta kanapkowa.
Odsłon: 2961
Składniki
Budyń gotujemy wg przepisu na opakowaniu. Rozkładamy na tortownicy jedną warstę biszkoptów i obficie sączymy alkocholem (koniak Metaxa jest najlepszy)kładziemy jedną warstwę budyniu i kładziemy ciastka, które również sączymy alkoholem. Kładziemy kolejną porcję budyniu. Sypiemy kakao. Chłodzimy przez dwie godziny