Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i łatwe ciasto!
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 148
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 148
Składniki
Budyń gotujemy wg przepisu na opakowaniu. Rozkładamy na tortownicy jedną warstę biszkoptów i obficie sączymy alkocholem (koniak Metaxa jest najlepszy)kładziemy jedną warstwę budyniu i kładziemy ciastka, które również sączymy alkoholem. Kładziemy kolejną porcję budyniu. Sypiemy kakao. Chłodzimy przez dwie godziny