Do góry

Desery Przepis na:

Ciasto jabłkowe salcesonik

Ciasto jabłkowe salcesonik

Autor:

Przepisów i artykułów: 106 Ocena: 724

Dodano:

Odsłon: 708

Ciasto bardzo wilgotne i bardzo smaczne.

Składniki

> 6 os. > 60 min średnie przystępne
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Jajka ucieramy z cukrem, mąkę łączymy z sodą, proszkiem do pieczenia, kakao i cynamonem.
    · Do jajek dodajemy olej oraz mąkę z dodatkami, mieszamy dokładnie.
    · Jabłka obieramy i kroimy w dużą kostkę, dodajemy do ciasta i mieszamy.
    · Ciasto pieczemy w 2 keksówkach w 180 stopniach C przez 50 minut.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń