Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybkie i proste ciasto z dodatkiem rabarbaru. Ciasto bardzo fajnie smakuje z każdymi owocami.
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666265
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 90
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 531
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5737
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 978
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 263
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666265
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 90
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 531
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5737
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 978
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 263
Składniki
Jajka ubić z cukrami, dodać jogurt naturalny, mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia. Na końcu wlać olej. Wylać do blachy wyłożonej papierem do pieczenia. Rabarbar umyć, obrać i pokroić na centymetrowe kawałki. Poukładać na cieście, delikatnie docisnąć. Piec w 175 stopniach około 25-30 min, tak do zrumienienia. Po przestudzeniu posypać cukrem pudrem.