Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybkie i proste ciasto z dodatkiem rabarbaru. Ciasto bardzo fajnie smakuje z każdymi owocami.
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 651
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 94
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1194
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 651
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 94
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1194
Składniki
Jajka ubić z cukrami, dodać jogurt naturalny, mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia. Na końcu wlać olej. Wylać do blachy wyłożonej papierem do pieczenia. Rabarbar umyć, obrać i pokroić na centymetrowe kawałki. Poukładać na cieście, delikatnie docisnąć. Piec w 175 stopniach około 25-30 min, tak do zrumienienia. Po przestudzeniu posypać cukrem pudrem.