Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybkie i proste ciasto z dodatkiem rabarbaru. Ciasto bardzo fajnie smakuje z każdymi owocami.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1617
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1385
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1422
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1466
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1617
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1385
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1422
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1466
Składniki
Jajka ubić z cukrami, dodać jogurt naturalny, mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia. Na końcu wlać olej. Wylać do blachy wyłożonej papierem do pieczenia. Rabarbar umyć, obrać i pokroić na centymetrowe kawałki. Poukładać na cieście, delikatnie docisnąć. Piec w 175 stopniach około 25-30 min, tak do zrumienienia. Po przestudzeniu posypać cukrem pudrem.