Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fajne wilgotne ciasto i sposób na wykorzystanie mleczka kokosowego Przepis na to ciacho zaczerpnęłam z tego linka: http://mojekuchennesmaki.blox.pl/2013/01/SZYBKIE-CIASTO-Z-MLECZKA-KOKOSOWEGO.html
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 16197
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4945
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 16197
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4945
Składniki
Masło z cukrem utrzeć na biały "puch". Dodać ekstrakt waniliowy i po jednym jajku nadal miksując. Na koniec dodać mąkę, proszek do pieczenia, sodę (przesiane przez sitko) oraz mleczko kokosowe i zmiksować. Na koniec wsypać wiórki kokosowe i wymieszać. Piec w 160 C około godzinki.