Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fajne wilgotne ciasto i sposób na wykorzystanie mleczka kokosowego Przepis na to ciacho zaczerpnęłam z tego linka: http://mojekuchennesmaki.blox.pl/2013/01/SZYBKIE-CIASTO-Z-MLECZKA-KOKOSOWEGO.html
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 67
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1190
O szakszuce nie pisałam jeszcze na blogu, ale z prawie ostatnich pomidorów pr...
Odsłon: 188
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 67
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1190
O szakszuce nie pisałam jeszcze na blogu, ale z prawie ostatnich pomidorów pr...
Odsłon: 188
Składniki
Masło z cukrem utrzeć na biały "puch". Dodać ekstrakt waniliowy i po jednym jajku nadal miksując. Na koniec dodać mąkę, proszek do pieczenia, sodę (przesiane przez sitko) oraz mleczko kokosowe i zmiksować. Na koniec wsypać wiórki kokosowe i wymieszać. Piec w 160 C około godzinki.