Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na zakończenie sezonu truskawkowego.
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 31
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3527
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 117
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 845
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 31
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3527
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 117
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 845
Składniki
Truskawki umyć, usunąć szypułki. Jeżeli mamy duże truskawki można je podzielić na połowę. Ciasto: Z podanych składników zarobić ciasto kruche, rozwałkować,wyłożyć na wysmarowaną tłuszczem brytfannę. Na cieście, w rzędach poukładać przygotowane truskawki. Ciasto piec w piekarniku o temperaturze 180 st, do momentu, aż będzie dobrze zrumienione. Ciepłe ciasto posypać cukrem pudrem. Smacznego.