Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na zakończenie sezonu truskawkowego.
        
        
        
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35807
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1233
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1770
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35807
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1233
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1770
        
        
                Składniki
Truskawki umyć, usunąć szypułki. Jeżeli mamy duże truskawki można je podzielić na połowę. Ciasto: Z podanych składników zarobić ciasto kruche, rozwałkować,wyłożyć na wysmarowaną tłuszczem brytfannę. Na cieście, w rzędach poukładać przygotowane truskawki. Ciasto piec w piekarniku o temperaturze 180 st, do momentu, aż będzie dobrze zrumienione. Ciepłe ciasto posypać cukrem pudrem. Smacznego.