Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto zachwyci każdego,to trzeba spróbować,a przekonacie się jak jest smaczne:)
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 195
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 423
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 458
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 195
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 423
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 458
Składniki
Wszystkie produkty z części 1) wymieszać łyżką. Osobno wymieszać produkty z części 2) dodając roztopione masło. Wyjdzie podobne do kruszonki. Wsypać do ciasta ciemnego i delikatnie wymieszać. Dać na blachę 25/34 cm wyłożoną papierem do pieczenia i piec do suchego patyczka. Najlepiej na drugi dzień przekroić na pół. Zrobić masę,utrzeć masło na puch z dodatkiem cukru,pod koniec dać kakao oraz likier. Przekrojone ciasto smarujemy połową kremu,na wierzch położyć uprażone jabłka i przykryć drugim blatem. Wierzch ciasta posmarować drugą połową kremu i posypać kokosem. Zostawić najlepiej na noc w chłodnym miejscu. Smacznego życzę!