Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto które kochają zarówno dorośli jak i dzieci. Pyszne, wilgotne, długo świeże. Super pomysł na przyjęcie urodzinowe dla dziecka.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113064
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 447
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 791
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 591
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113064
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 447
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 791
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 591
Składniki
Jaja utrzeć z cukrem, dodać mąkę wymieszaną z cynamonem, proszkiem i sodą oraz olej. Dodać marchewkę i bakalie (opcjonalnie). Piec w 180 stopniach około godziny. Czekoladę rozpuścić w kąpieli wodnej wraz z 40 g masła. Polać nią placek, gdy jest jeszcze ciepły ale nie gorący.