Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne i proste w przygotowaniu ciasto marchewkowe.:) Przepis na blaszkę o wymiarach 25 na 35 cm.
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414082
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2235
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414082
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2235
Składniki
Wymieszaj w misce startą marchewkę,cukier,jajka,olej i mus z banana lub jabłka.
W drugiej misce wymieszaj suche składniki. Mokre składniki wymieszaj dokładnie z suchymi składnikami.
Gotowe ciasto przelej do blaszki wyłożonej papierem do pieczenia. Nastaw piekarnik na 175 stopni góra dół,bez termoobiegu. Piecz ciasto 30-40 minut.
Na wierzch ostudzonego,upieczonego ciasta możesz wyłożyć mascarpone lub ricotte. SMACZNEGO!!!:):):)