Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne i proste w przygotowaniu ciasto marchewkowe.:) Przepis na blaszkę o wymiarach 25 na 35 cm.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34169
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1381
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113609
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34169
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1381
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113609
Składniki
Wymieszaj w misce startą marchewkę,cukier,jajka,olej i mus z banana lub jabłka.
W drugiej misce wymieszaj suche składniki. Mokre składniki wymieszaj dokładnie z suchymi składnikami.
Gotowe ciasto przelej do blaszki wyłożonej papierem do pieczenia. Nastaw piekarnik na 175 stopni góra dół,bez termoobiegu. Piecz ciasto 30-40 minut.
Na wierzch ostudzonego,upieczonego ciasta możesz wyłożyć mascarpone lub ricotte. SMACZNEGO!!!:):):)