Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niezwykle łatwe do zrobienia ciasto, wystarczy wymieszać składniki. Bez ucierania, bez ubijania... Jeżeli do ciasta dodamy świeże maliny będzie jeszcze lepsze. Bardzo polecam.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1949
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1635
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2617
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1949
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1635
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2617
Składniki
Piekarnik rozgrzać do 180 stopni. Formę o średnicy 22 cm wysmarować masłem i wysypać bułką tartą.
Wszystkie składniki (oprócz płatków migdałowych) wymieszać dokładnie mikserem. Ciasto przełożyć do formy, posypać płatkami migdałowymi. Piec 40-50 minut. Ostudzić, posypać cukrem pudrem.