Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7549
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2569
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7549
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2569
Składniki
Połowę gofrów ułożyć na dnie formy do pieczenia. Galaretki rozpuścić w szklance gorącej wody i wystudzić. Śmietanę ubić mikserem razem z serkami. Gdy masa jest rzadka można dodać śmietan-fix. Następnie wlać płynną zimną galaretkę i zmiksować. Masę wyłożyć na gofry. Przykryć pozostałymi goframi. Wierzch gofrów posmarować dżemem. Płatki migdałowe podprażyć na patelni i wystudzić. Następnie posypać płatkami ciasto.