Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2710
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 3113
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2710
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 3113
Składniki
Połowę gofrów ułożyć na dnie formy do pieczenia. Galaretki rozpuścić w szklance gorącej wody i wystudzić. Śmietanę ubić mikserem razem z serkami. Gdy masa jest rzadka można dodać śmietan-fix. Następnie wlać płynną zimną galaretkę i zmiksować. Masę wyłożyć na gofry. Przykryć pozostałymi goframi. Wierzch gofrów posmarować dżemem. Płatki migdałowe podprażyć na patelni i wystudzić. Następnie posypać płatkami ciasto.