Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ciasto nie za slodki szybkie do zrobienia i smaczne
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 43
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 56
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 287
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 43
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 56
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 287
Składniki
Jajka ubijamy z cukrem i cukrem waniliowym na puszysta mase dodajemy mleko olej i make wymieszana z proszkiem do pieczenia wyrabiamy na gladkie ciasto wylewamy do blaszki wysmarowanej tluszczem i wysypanej bulka tarta ukladamy dowolne owoce i pieczemy ok 40 minut w 190 stopniach po wystudzeniu posypujemy cukrem pudrem
ciasto jest na blaszke o wymiarach 28 x 38 ciasto jest dosc wysokie po upieczeniu