Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis mam od przyjaciela,on wie co dobre:) Serdecznie Wam polecam:)
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1371
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1371
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Blaszkę 25/25 wyłożyć folią aluminiową. Na spód dać herbatniki. 2 galaretki agrestowe rozp.w szkl,wrzątku i wystudzić. Doać do serków i zmiksowac. Lekko tężejące wylać na herbatniki Dać do lodówki. Wyłozyć drugą warstwę hebatników. Na wierzch wylać galaretkę rozp.w 800ml wrzątku,tężejącą. Dać do lodówki. Śnieżki ubić na sztywno i rozprowadzić po wierzchu galaretki, Posypać startą białą czekoladdą orzeszkami piniowymi startymi i wiórkami kokosowymi.
Smacznego życzę!