Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis mam od przyjaciela,on wie co dobre:) Serdecznie Wam polecam:)
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 996
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 122
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2176
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4185
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 996
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 122
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2176
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4185
Składniki
Blaszkę 25/25 wyłożyć folią aluminiową. Na spód dać herbatniki. 2 galaretki agrestowe rozp.w szkl,wrzątku i wystudzić. Doać do serków i zmiksowac. Lekko tężejące wylać na herbatniki Dać do lodówki. Wyłozyć drugą warstwę hebatników. Na wierzch wylać galaretkę rozp.w 800ml wrzątku,tężejącą. Dać do lodówki. Śnieżki ubić na sztywno i rozprowadzić po wierzchu galaretki, Posypać startą białą czekoladdą orzeszkami piniowymi startymi i wiórkami kokosowymi.
Smacznego życzę!