Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto z wiśniami to pomysł na szybki poczęstunek dla gości albo na nagłą ochotę na coś słodkiego
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 278
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1153
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 662
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 278
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1153
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 662
Składniki
Składniki na kruszonkę,mieszamy i zagniataniu.
Mąkę przesiewany z proszkiem do pieczenia i mieszamy z cukrem w jednej misce.Margarynę roztapiamy ,studziły , mieszamy w drugiej misce z jajkami i mlekiem.Do suchych składników wlewamy mokre i ubieramy do połączenia składników.Ciasto wkładamy do natłuszczonego formy 24x40 ,na nim kładziemy owoce i posypujemy kruszonką.Pieczemy 35 minut w 180 st.