Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto bez pieczenia,bardzo smaczne.Robiłam je w lecie kiedy są świeże owoce,tak ,że serdcznie polecam na letnią porę:)
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424714
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10607
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336911
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4697
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424714
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10607
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336911
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4697
Składniki
Blaszkę 25/25 wyłożyć biszkoptami. Śmietanki ubić dodając na końcu cukier puder. Serki mascarpone lekko zmiksować,dodać śmietanki ubite ,,oraz śmietan-fix. Krem podzielić na dwie części,do jednej dać połowę malin i porzeczek ,a do drugiej borówki 2 łyżki kakao i likier.Zostawić trochę ciemnego kremu na przykrycie ostatniej warstwy biszkoptów. Jasny krem wyłożyć na biszkopty.Na krem dać herbatniki. Na herbatniki dać ciemny krem Potem znów warstwę biszkoptów i resztę kremu. Wierzch udekorować owocami ,dać do lodówki na kilka godz.
Smacznego!