Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ciasto słodko - kwasne...
Najprostsze w przygotowaniu kotlety z indyka posypane solą i pieprzem i obtoc...
Odsłon: 201
Przepyszny sos kaparowy. który przez dodatek jajek na twardo wspaniale wpasuj...
Odsłon: 121
Polecam. Pasuje na Święta Wielkanocne.
Odsłon: 1251
Krótko mówiąc jest pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 4201
Najprostsze w przygotowaniu kotlety z indyka posypane solą i pieprzem i obtoc...
Odsłon: 201
Przepyszny sos kaparowy. który przez dodatek jajek na twardo wspaniale wpasuj...
Odsłon: 121
Polecam. Pasuje na Święta Wielkanocne.
Odsłon: 1251
Krótko mówiąc jest pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 4201
Składniki
Jajka, cukier zmiksować, dodać olej mąkę z proszkiem i mleko, zmiksować na jednolitą masę. Blachę wysmarować tłuszczem i posypać bułką tartą, wyłożyć ciasto i posypać oczyszczoną i wypłukaną oraz odsączona czarną porzeczką. Piec ok. 50 minut w 180stC.