Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rewelacyjne ciasto smakiem przypominające brownie. Idealny przepis dla osób na diecie. Jest niezwykle proste i szybkie w przygotowaniu. Koniecznie wypróbujcie ten przepis!
Błyskawiczny obiad z koprem włoskim w aromatycznym sosie serowym.
Odsłon: 2880
Puree z kalafiora to pyszna alternatywa dla klasycznego, ziemniaczanego. Cech...
Odsłon: 1147
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 13614
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2795
Błyskawiczny obiad z koprem włoskim w aromatycznym sosie serowym.
Odsłon: 2880
Puree z kalafiora to pyszna alternatywa dla klasycznego, ziemniaczanego. Cech...
Odsłon: 1147
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 13614
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2795
Składniki
Fasolę odsączamy z zalewy, przekładamy do miski i blendujemy.
Białka oddzielamy od żółtek. Białka ubijamy na sztywną pianę. Żółtka przekładamy do miski z fasolą.
Do miski z fasolą dodajemy kakao, ksylitol i sodę. Składniki mieszamy ze sobą.
Na koniec do miski dodajemy pianę z białek. Ponownie wszystko mieszamy łyżką.
Małą, prostokątną formę wyścielamy papierem do pieczenia. Ciasto przelewamy do blaszki. Pieczemy w piekarniku rozgrzanym do 180 stopni przez około 50 minut.
Po upieczeniu ciasto studzimy na kratce. Smacznego!