Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie,wymaga mało pracy,zawsze się udaje ii jest pyszne.
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 202
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4465
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12122
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6878
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5643
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 202
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4465
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12122
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6878
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5643
Składniki
Jabłka obieram i kroję w paski.Wszystkie składniki mieszam razem mikserem ok.3 minut.Piekarnik nagrzewam do 180 stopni.Na wyłożoną papierem do pieczenia blachę wylewam ciasto, na które rozkładam pokrojone jabłka.Wkładam do piekarnika na 35 minut.Po tym czasie wyjmuję i rozkładam pianę z białek.Piekę jeszcze ok.10 minut