Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne, wilgotne ciasto z dodatkiem jabłkiem powinno zadowolić każdego łasucha :)
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 308
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1435
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 446
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 1150
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 308
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1435
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 446
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 1150
Składniki
Wszystkie składniki na ciasto szybko ze sobą zmiksować. Ciasto przełożyć do keksówki wyłożonej papierem do pieczenia, na wierzch dać obrane i pokrojone w kostkę owoce, posmarować stopionym masłem.
Piec w temp. 180 stopni przez ok. 40-50 min. do momentu, aż góra ładnie się przyrumieni. Przed podaniem ostudzić i posypać cukrem pudrem. Smacznego!