Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne, puszyste i wilgotne .Szybkie i proste.
Taki pieróg z farszem jest bardzo smaczny. Pasuje, żeby zabrać go do pracy.
Odsłon: 456
Ziemniaki , to tradycyjna potrawa chłopów holenderskich i jedna z ulubionych...
Odsłon: 136
Przepis dnia
Tosty z figami i serem Camembert to wyjątkowo smaczna i elegancka przekąska,...
Odsłon: 268
Pyszna i błyskawiczna w wykonaniu pasta kanapkowa.
Odsłon: 19110
Taki pieróg z farszem jest bardzo smaczny. Pasuje, żeby zabrać go do pracy.
Odsłon: 456
Ziemniaki , to tradycyjna potrawa chłopów holenderskich i jedna z ulubionych...
Odsłon: 136
Przepis dnia
Tosty z figami i serem Camembert to wyjątkowo smaczna i elegancka przekąska,...
Odsłon: 268
Pyszna i błyskawiczna w wykonaniu pasta kanapkowa.
Odsłon: 19110
Składniki
Masło miksuję z cukrem ok. 5 minut. Dodaję jajka, mleko , jogurt naturalny. Mąkę mieszam z budyniem , kaszą, proszkiem do pieczenia . Ciągle miksując wsypuję suche składniki i mieszam ok. 2 minut.
Blachę wykładam papierem do pieczenia. Wylewam ciasto. Piekę w nagrzanym piekarniku ok. 25 minut w tem. 180 stopni.
Po upieczeniu wyjmuję , smaruję kajmakiem i posypuję orzechami. Pozostawiam do ostygnięcia.