Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne, puszyste i wilgotne .Szybkie i proste.
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 802
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 425212
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10743
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 802
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 425212
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10743
Składniki
Masło miksuję z cukrem ok. 5 minut. Dodaję jajka, mleko , jogurt naturalny. Mąkę mieszam z budyniem , kaszą, proszkiem do pieczenia . Ciągle miksując wsypuję suche składniki i mieszam ok. 2 minut.
Blachę wykładam papierem do pieczenia. Wylewam ciasto. Piekę w nagrzanym piekarniku ok. 25 minut w tem. 180 stopni.
Po upieczeniu wyjmuję , smaruję kajmakiem i posypuję orzechami. Pozostawiam do ostygnięcia.