Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie ciasto, które ma fajny smak dzięki dodatkowi poziomkowego kisielu. Owoce możemy dodać różne – np. sezonowe truskawki. Ja dodałam banany, bo akurat je miałam pod ręką.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1362
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1362
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Składniki
Jajka ucieramy z cukrem, dodajemy mąkę, kisiel (proszek), proszek do pieczenia i stopioną margarynę. Na samym końcu pokrojonego banana lub inne owoce. Pieczemy w tortownicy (moja miała 24 cm) w 180 stopniach ok. 1 godz. - do suchego patyczka. Po upieczeniu oprószamy cukrem pudrem.