Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słodkie,proste i szybko znika.
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 161
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 58
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 87
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 161
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 58
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 87
Składniki
Białka ubijam dodaję cukier,żółtka z olejem i mieszam.Gdy wszystko się połączy dodaję mąkę z proszkiem do pieczenia delikatnie mieszam.Piekę ok.25 min. w tem.180 stopni.Studzę,kroję na dwie części.
Śmietanę ubijam dodarę serek,cukier puder i żelantynę.Wszystko wyjmuję na jedną część biszkoptu,przykrywam drugą częścią.Wierzch smaruję tofi,posypuję wszystko orzechami.Wkładam na chwilę do lodówki żeby zesztywniało.