Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wystarczy jedynie 90 sekund żeby przygotować porcję kakaowego ciasta. Zobaczcie jakie składniki ze sobą połączyć, aby móc cieszyć się tymi słodkościami.
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 167
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 209
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 167
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 209
Składniki
Masło rozpuść w wysokim kubku w mikrofalówce. Następnie wbij jajko i roztrzep je wraz z masłem za pomocą widelca. Dodaj mleko, cukier, pastę waniliową i zamieszaj. Na sam koniec wsyp mąkę, kakao i proszek do pieczenia. Ponownie wymieszaj masę.
Całość włóż do mikrofalówki ustawionej na maksimum mocy i podgrzewaj przez 90 sekund. Przed podaniem posyp cukrem pudrem.