Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wystarczy jedynie 90 sekund żeby przygotować porcję kakaowego ciasta. Zobaczcie jakie składniki ze sobą połączyć, aby móc cieszyć się tymi słodkościami.
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326869
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12152
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 17087
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326869
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12152
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 17087
Składniki
Masło rozpuść w wysokim kubku w mikrofalówce. Następnie wbij jajko i roztrzep je wraz z masłem za pomocą widelca. Dodaj mleko, cukier, pastę waniliową i zamieszaj. Na sam koniec wsyp mąkę, kakao i proszek do pieczenia. Ponownie wymieszaj masę.
Całość włóż do mikrofalówki ustawionej na maksimum mocy i podgrzewaj przez 90 sekund. Przed podaniem posyp cukrem pudrem.